Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Revro 2wielers tracht de informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Er kunnen geen rechten aan deze website ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Revro 2wielers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website behoren toe aan Revro 2wielers of aan zijn licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Informatie van derden
Revro 2wielers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Vragen

Mocht u vragen hebben kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw vraag of opmerking wordt deskundig, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk behandeld.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties, nieuws en speciale aanbiedingen?Klik dan op de button hieronder en meld u aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden voor onze nieuwsbrief