Revro 2wielers, de scooterspecialist in Den Haag

Als officiële dealer van een groot aantal merken vind je bij ons altijd de scooter van uw dromen. Met professioneel en enthousiast personeel dat graag voor je klaar staat doen wij er alles aan om aan jouw wensen te voldoen. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

In onze showroom in Den Haag kun je terecht voor nieuwe en tweedehandse scooters, onderdelen, accessoires, onderhoudsbeurten en reparaties tegen de scherpste prijzen en verhuur.  Wij hebben een groot assortiment, zo kun je bij ons terecht voor A en B scootermerken maar ook voor occasions van diverse scootermerken.

Als officiële dealer zorgen wij ook voor het onderhoud van deze scooters. Door middel van originele onderdelen en accessoires zorgen wij ervoor dat jouw scooter in topconditie blijft.

Vanuit persoonlijk contact helpen wij je met een topscooter de weg op. Dag in dag uit zijn wij bezig met het samenstellen van het perfecte aanbod. Bij Revro 2wielers is bijna alles mogelijk!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, nieuws en speciale aanbiedingen? Klik dan op de button hieronder en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Bekijk hieronder onze informatiepagina’s.