Scooterflex

Gespreid betalen. Direct rijden!

Revro 2wielers werkt samen met ScooterFlex en biedt u de mogelijkheid om de aanschaf van uw brommer of scooter gespreid te betalen zonder haken en ogen, met een vast laag maandbedrag en alle vrijheid om tussentijds boetevrij extra aflossen zoveel en zo vaak als u maar wilt!

Als u graag wilt weten wat uw mogelijkheden zijn klik dan hier en vul vrijblijvend het aanvraag formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld en alleen gebruikt in een beveiligde omgeving. Mocht u vragen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord op telefoonnummer: 0900-63 33 336 (10 cent per minuut).

Hoe het werkt? Heel eenvoudig in 3 stappen:

1. Na uw aanvraag sturen wij u een vrijblijvende financieringsovereenkomst.
2. U stuurt de getekende overeenkomst samen met de twee benodigde kopieën per post retour.
3. Dan volgt de definitieve goedkeuring waarop u tot aanschaf van de scooter kunt over gaan en wij het gefinancierde bedrag rechtstreeks over maken aan Revro 2 Wielers

Productspecificaties ScooterFlex Comfort Betaalgemak:
Een niet-doorlopend goederenkrediet speciaal voor de aanschaf van een brommer of scooter waar u direct volledig eigenaar van bent. U weet van te voren precies waar u aan toe bent met een vooraf vastgesteld maandbedrag, looptijd en rente gedurende de gehele duur van de overeenkomst. Tevens krijgt u alle vrijheid om tussentijds boetevrij extra af te lossen waarmee u zelf de looptijd en dus de kosten van de financiering bepaalt.

-Voor aankopen vanaf € 250,- euro.

-Geen afsluit- of administratiekosten.

-U weet precies waar u aan toe bent met een vooraf vastgesteld maandbedrag, looptijd en rente gedurende de gehele duur van de  overeenkomst.

-Verschillende looptijden mogelijk waarmee u zelf uw maandbedrag kunt bepalen.

-U bent direct volledig eigenaar van de scooter.

-Tot maximaal € 5000,- euro ook mogelijk voor zelfstandig ondernemers.

-U kunt altijd boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als u maar wilt.
 Het unieke van het ScooterFlex concept is dat u alleen rente betaalt over de periode dat er een bedrag open staat, hoe korter die periode hoe  voordeliger de financiering. Bij veel aangeboden ‘vergelijkbare’ financieringen kan men vaak wel extra aflossen maar dient men toch de rente over  de gehele looptijd te betalen iets wat dus bij ScooterFlex niet het geval is.

Meer informatie kunt u teruglezen op: http://www.scooterflex.nl of telefonisch voor al uw vragen op: 0900-63 33 336 (10 cent per minuut).

Alvast veel scooter rijplezier toegewenst.

Scooterflex